Wij zoeken vrijwilligers voor het projectteam. Communicatie en planning vrijwilligers en een hele hoop vrijwilligers voor de verbouwing, heb je kennis van elektra, sanitair, verwarming, hout of constructie dan hebben wij jou op den duur nodig.

Herken je jezelf of iemand in jouw omgeving in één van deze rollen? Vul het contactformulier in om met de projectgroep in contact te komen, of bel/app direct naar Ramon de la Fuente op 06-53443008.

Uiteraard is het delen van deze pagina op social media ook welkom. Concreet:


Electriciën

Iemand met verstand van electra om mee te kunnen sparren wat betreft aan te leggen electra en lichtpunten. Het ontbreek binnen de huidige projectgroep aan kennis om dat voor elkaar te krijgen. Daarnaast ook het opstellen van de tekeningen voor een eventuele aannemer (of vrijwilligers) voor de aanleg. Uiteraard is aanleg van electra ook welkom 🙂


Bouwbegeleider

Heb je ervaring als bouwbegeleider of anderzijds betrokken geweest bij bouwprojecten? Heb je interesse in het helpen van de vereniging met het realiseren van een heus eigen clubhuis? We zoeken iemand met ervaring die:

  • verantwoordelijk wil zijn voor het opstellen en bewaken van de uitvoeringsplanning,
  • eerste aanspreekpunt is voor externen, zoals o.a. gemeente en gebruikers van Het Hoge Land,
    en coördinator van de werkzaamheden van professionals en vrijwilligers,
  • financieel toezicht op de financiën van alle betrokkenen kan houden

Subsidie Monster

Iemand die ons team komt versterken met de focus op het uitzoeken van, aanvragen en afhandelen van de mogelijke subsidies voor deze verbouwing. Het is wellicht een tijdrovend klusje maar kent wel grote voldoening als het lukt. Elke cent telt dus we kunnen de hulp goed gebruiken!


Hulp bij Financiering

We zoeken iemand die administratief sterk is om te onderzoeken welke mogelijkheden we hebben om de nodige financiering in kaart te brengen. Dit zal in samenwerking zijn met Ingrid (de penningmeester) en vooral gericht zijn op een eventuele hypotheek aanvraag of additionele obligatie rondes.


Herken je jezelf of iemand in jouw omgeving in één van deze rollen? Vul het contactformulier in om met de projectgroep in contact te komen, of bel/app direct naar Ramon de la Fuente op 06-53443008.

Uiteraard is het delen van deze pagina op social media ook welkom.