Er is veel tijd verstreken sinds het project Clubhuis V2 van start is gegaan. Het blijkt lastig om zo’n bouwproject sneller te laten lopen – er zijn erg veel bewegende onderdelen en onderlinge afhankelijkheden.

En we zoeken nog steeds naar een Bouwbegeleider (zie onderaan deze pagina)!

Financiering

Als eerste zijn de kosten voor de totale verbouwing ingevuld met offertes van verschillende partijen. Dat is op zich al een flinke klus waar veel tijd overheen is gegaan. Na dit traject is een grove schatting gedaan van de kosten en de conclusie getrokken dat we een lening nodig hebben om de verbouwing te kunnen voltooien. En dát betekende weer dat er eerst goedkeuring van de leden nodig was via een stemming in de algemene ledenvergadering. Die goedkeuring zagen we op november 2023.

Met de goedkeuring op zak is er gezocht naar een financiële instelling die bereid was om de lening aan te gaan – maar dat was weer lastig. Omdat het pand op grond van de gemeente staat heb je een aparte garantstelling nodig van de Stichting Waarborgfonds Sport (https://sws.nl/), en omdat het bedrag boven de grens van € 100.000,- uit komt heb je weer een extra garantstelling van de gemeente nodig. En beiden hebben ze de eis dat de ander akkoord moet zijn… wie was er eerst, de kip of het ei?

Begin maart zagen we van beide partijen de goedkeuring voor het financiële plan, maar dan wel met de eis dat we een beschikking hebben voor een BOSA subsidie. Een volgend onderdeel in het process waar weer een periode van 14 weken voor staat – en voor de aanvraag heb je actuele offertes nodig. En die van ons waren natuurlijk inmiddels allemaal verlopen.

Op dit moment hebben we alle offertes vernieuwd. Dat betekent dat de BOSA subsidie aanvraag gedaan kan worden en dat we tegelijk de financiele instelling, de gemeente en het SWS paraat houden om eindelijk groen licht te geven…

Bouwbegeleider m/v

We staan voor een opwindende nieuwe fase in het project clubhuis: we gaan beginnen met de verbouwing van de dakconstructie! Om ons te helpen bij dit ambitieuze project, zijn we op zoek naar een toegewijde en ervaren (bouw)projectleider die het voortouw kan nemen.

Als projectleider voor de bouw van ons clubhuis zul je een cruciale rol vervullen bij het coördineren van alle aspecten van het project. Dit omvat het opstellen van plannen, het aansturen van aannemers en het waarborgen van een tijdige en succesvolle voltooiing. De werkzaamheden zijn in samenwerking met de penningmeester en andere leden van de bouwcommissie.

We zijn op zoek naar iemand met bewezen ervaring in bouwprojecten, sterke leiderschapsvaardigheden en uitstekende organisatorische capaciteiten. Belangrijk is ook het vermogen om effectief te communiceren met verschillende belanghebbenden en om het projectteam te motiveren en te inspireren om het beste resultaat te bereiken.

Wij zoeken bij voorkeur iemand die dit prioject tegen een vrijwilligersvergoeding (van € 2100,- belastingrvrij per jaar) wil uitvoeren. Maar mocht je daar zelf andere ideeen over hebben dan willen we dat ook graag horen. 

Als jij gelooft dat je de juiste persoon bent om ons te helpen bij het realiseren van dit belangrijke doel, nodigen we je van harte uit om uw interesse kenbaar te maken door te reageren op deze e-mail. Vertel ons in het kort over uw achtergrond in de bouwsector of uw ervaring met projectmanagement. En vertel vooral ook waarom je enthousiast bent om deel uit te maken van dit project.

Is deze rol te groot, maar heb je wel verstand van één van de volgende onderwerpen, dan horen we ook graag van je:

– sanitair/verwarming
– electra/verlichting
– vloeren

Vul het contactformulier in om met de projectgroep in contact te komen, of bel/app direct naar Ramon de la Fuente op 06-53443008.